Metsävaunut ja kuormaimet vaikeaan maastoon

Kun työskentelyolosuhteet ovat todella vaativat, vaaditaan vaatimukset täyttävät laitteet. Mitä vaativammassa maastossa työskentelet, sitä suurempi on jykevien metsävaunujen ja kuormainten tarve. Me tunnemme vaatimukset ja rakennamme siksi koneemme niin, että ne selviävät haasteista.

Metsäkuormaimet

Kronoksen metsäkuormaimet antavat maksimaalisen kestävyyden, ulottuvuuden ja työmukavuuden. Valikoimastamme löytyy yksilöllisten tarpeiden mukaan suorituskyvyltään sopiva kuormain niin metsänomistajalle kuin urakoitsijalle. Gripto-sarjan ulottuvuus on jopa 10 metriä, kun taas 4000-sarjan kuormaimet ovat ketteriä ja monipuolisia, pienempiin töihin soveltuvia kuormaimia. Kuormaimet ovat pitkäikäisiä ja niiden arvo säilyy hyvin.

Kronos Gripto 1009 ja 1010

Kronos 8020-sarja

Kronos 6020-sarja

Kronos 5020-sarja

Ohjausjärjestelmät

Varusteet

Metsävaunut

Kronosin metsäperävaunujen kantavuudet vaihtelevat 10 tonnista 15 tonniin ja niillä kulkevat kevyesti isotkin kuormat. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja tarjoamme juuri sinun toimintaasi räätälöidyt ratkaisut. Kaikki mallit ovat saatavana myös vetävinä. Kronos 140 och 160 WDM on varustettu NAF-teliakselistolla, jossa voima välittyy kardaaniakselin kautta mekaanisesti napoihin. Kronos 150 4WD-, 120 4WD- ja 100 4WD-vaunut ovat hydraulivetoisia ja voima välitetään renkaisiin kahdella vetorullalla. 2WDH- ja 4WDH-mallit on varustettu napamoottoreilla, joiden kanssa voidaan käyttää ketjuja tai teloja, ja ne ovat saatavilla automatisoidulla Smart Drive ja Smart Drive + vetojärjestelmällä.

Kronos 160

Kronos 150

Kronos 140

Smart Drive ja Smart Drive+

Varusteet