AJANKOHTAISTA

Koneenkäyttäjät ja urakoitsijat! Haluaisimme nähdä teidän Kronos-koneenne toiminnassa? Miten maastossa tai metsässä sujuu kesän lämmössä? Jakakaa kuvianne! Tee näin: Nappaa valokuva koneestasi tai valitse joku vanhoista suosikeistasi ja postaa se Facebook-julkaisumme kommenttikenttään. Palkitsemme osallistujien joukosta parhaan kuvan Fiskarsin noin 100 € arvoisella kirvespaketilla! Kilpailu jatkuu 28.7.2020 saakka ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailun säännöt: 1. Kilpailun…

LUE LISÄÄ

Koneidemme käytön tulee olla mukavaa. Siksi pyrimme kehittämään niihin koko ajan uusia toimintoja. Pienet mutta tärkeät yksityiskohdat ovat usein ne ratkaisevimmat. Smart-Switch on yksi niistä. Se on päivitys Predatorin ketjusuojaan ja arkea helpottava uutuus. Smart-Swithin avulla hoidat helposti koneesi huollon. Päivitys koostuu muutamasta osasta. Kun ketjut pitää vaihtaa, avaat yksinkertaisesti keskipultin. Parhaassa tapauksessa vaihdosta selviää…

LUE LISÄÄ
Kronos 4200

Nyt on hyvä aika toimia! Kätevä rasvaprässi kaupan päällä kun tilaat uuden rullaäkeen Hankkijan kautta viimeistään 15.5.2020.

LUE LISÄÄ

Tervetuloa uusille kotisivuillemme! Haluamme kotisivujemme olevan yhtä laadukkaat kuin koneemmekin. Olemme siksi luoneet sivuston, jolla on helppo navigoida, päivitimme tuote-esitteet ja teimme tiedoista helposti löydettävät. Sivustoa päivitetään jatkuvasti sitä mukaa kun yrityksessä tapahtuu.

LUE LISÄÄ
Smart Drive Kronos

Kronos esittelee Smart Driven – automatisoidun vaunun vetojärjestelmän, jolloin kuljettajan ei tarvitse huolehtia vedon tai sen suunnan aktivoinnista.

LUE LISÄÄ

Kronos esittelee Smart Boom Control -kärkiohjauksen. Smart Boom Controlilla kärkiohjaus on nopea, tarkka ja helppo, koska kuljettaja ohjaa kuormaimen kärkeä joystickin avulla jokaisen erillisen sylinterin ohjaamisen sijasta. Kärkiohjauksesta on paljon apua sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille.

LUE LISÄÄ