AKTUELLT

Maskinförare och entreprenörer! Vi vill se era Kronos-maskiner in action! Hur har ni det på fältet eller i skogen i sommarvärmen? Dela med er av era bilder! Gör så här: Knäpp en bild på din maskin eller välj ut en av dina gamla favoriter och posta den som kommentar till vårt inlägg på Facebook. Bland…

LÄS MER

Det ska vara ett rent nöje att använda våra maskiner. Därför arbetar vi hela tiden med att utveckla nya funktioner. Små men avgörande detaljer gör ofta hela skillnaden, Smart-Switch är en sådan. Det är en uppdatering av Predatorns kedjehus och en nyhet som förenklar din vardag. Med Smart-Switch kan du enkelt sköta underhållet av din…

LÄS MER
Kronos 4200

Nu är det smörjläge! Praktisk vaselinpress på köpet när du beställer ny rullharv via Hankkija före den 15.5.2020.  

LÄS MER

Välkommen till vår nya hemsida! Vi vill att hemsidan ska hålla samma höga standard som våra maskiner. Därför har vi skapat en lättnavigerad sida med uppdaterade produktblad och lättillgänglig information. Sidan uppdateras kontinuerligt vartefter det händer saker inom företaget.

LÄS MER

Kronos introducerar Smart Drive – en automatisering av drivning på vagnen så att föraren inte behöver tänka på att aktivera drivningen och i vilken riktning den ska aktiveras.

LÄS MER

Kronos introducerar kranspetsstyrning – Smart Boom Control. Med Smart Boom Control är kranstyrning snabb, exakt och enkel eftersom föraren anger kranspetsens rörelseriktning med joystick istället för att styra varje enskild krandel. Kranspetsstyrning är till stor hjälp för både nybörjare och erfarna förare.

LÄS MER