Videotävling

Tävlingsdags – skicka in era filmklipp!

I somras skickade ni in bilder på era Kronos-maskiner in action. Nu är det dags igen – den här gången vill vi se era filmklipp! Visa oss ditt bästa klipp, ett Kronos-moment som du vill dela med oss andra.

Gör så här: Filma något med din mobiltelefon, eller leta fram ett gammalt klipp som du sparat. Enda regeln är att din Kronos-maskin ska synas tydligt. Skicka klippet som meddelande åt oss på Facebook, och svara gärna kort på följande frågor:

1. Vilken maskin syns i klippet?

2. I vilket land befinner du dig?

3. Vad händer i klippet?

Bland er som deltar belönar vi den med det bästa filmklippet med en Fiskars-presentförpackning, värd ca 100 €! Setet består av en X5-fritidsyxa, en fritidssåg och K40-kniv, förpackade i en snygg låda med Kronos logo. Tävlingen pågår t.o.m. 3.5.2021 och vinnaren meddelas personligen. Kör hårt!

Tävlingsregler

1. Tävlingen ordnas av Kronos.

2. Oavsett i vilket land du bor är du som äger eller kör en Kronos-maskin välkommen att delta i tävlingen. Tävlingen är inte öppen för personer som jobbar på Kronos/Wikar Oy Ab i Kronoby, Finland.

3. Du deltar i tävlingen genom att skicka ett filmklipp som meddelande till Kronos Facebook-sida (fr.o.m. 21.4.2021). Tävlingen avslutas 3.5.2021 kl. 23:59.
Facebook och Instagram har inget att göra med tävlingen.

4. Kronos egen jury utser det bästa klippet inom maj månad 2021, och belönar vinnaren med en Fiskars-presentförpackning, värd ca 100 €! Setet består av en X5-fritidsyxa, en fritidssåg och K40-kniv, förpackade i en snygg låda med Kronos logo. Vinnaren informeras via privatmeddelande på Facebook.

5. Genom att delta i tävlingen ger du oss ditt godkännande att publicera ditt namn och informera om vinsten på vår Facebooksida samt på Kronos övriga sociala medier. Genom att delta ger du oss också ditt godkännande att publicera ditt filmklipp i egenskap av tävlingsbidrag på Kronos sociala medier.