AJANKOHTAISTA

Olemme mukana FinnMETKO 2020 -näyttelyssä uusilla tuotteilla. Kronoksen menestynyt Gripto-kuormainsarja on laajentunut uusilla keskikokoisilla kuormaimilla; Gripto 608, Gripto 609, Gripto 708 ja Gripto 709. Messuilla on esittelyssä uutuus Gripto 709, joka on varusteltu muun muassa SBC-kärkiohjauksella. Esittelemme lisäksi 12 tonnin painoluokan täysin uuden metsävaunun prototyypin. Tätä ei kannata ohittaa! Tule tapaamaan meitä osastolle 30! Kronos…

LUE LISÄÄ

Koneidemme käytön tulee olla mukavaa. Siksi pyrimme kehittämään niihin koko ajan uusia toimintoja. Pienet mutta tärkeät yksityiskohdat ovat usein ne ratkaisevimmat. Smart-Switch on yksi niistä. Se on päivitys Predatorin ketjusuojaan ja arkea helpottava uutuus. Smart-Swithin avulla hoidat helposti koneesi huollon. Päivitys koostuu muutamasta osasta. Kun ketjut pitää vaihtaa, avaat yksinkertaisesti keskipultin. Parhaassa tapauksessa vaihdosta selviää…

LUE LISÄÄ
Kronos 4200

Nyt on hyvä aika toimia! Kätevä rasvaprässi kaupan päällä kun tilaat uuden rullaäkeen Hankkijan kautta viimeistään 15.5.2020.

LUE LISÄÄ

Tervetuloa uusille kotisivuillemme! Haluamme kotisivujemme olevan yhtä laadukkaat kuin koneemmekin. Olemme siksi luoneet sivuston, jolla on helppo navigoida, päivitimme tuote-esitteet ja teimme tiedoista helposti löydettävät. Sivustoa päivitetään jatkuvasti sitä mukaa kun yrityksessä tapahtuu.

LUE LISÄÄ
Smart Drive Kronos

Kronos esittelee Smart Driven – automatisoidun vaunun vetojärjestelmän, jolloin kuljettajan ei tarvitse huolehtia vedon tai sen suunnan aktivoinnista.

LUE LISÄÄ

Kronos esittelee Smart Boom Control -kärkiohjauksen. Smart Boom Controlilla kärkiohjaus on nopea, tarkka ja helppo, koska kuljettaja ohjaa kuormaimen kärkeä joystickin avulla jokaisen erillisen sylinterin ohjaamisen sijasta. Kärkiohjauksesta on paljon apua sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille.

LUE LISÄÄ