Tävling!

Maskinförare och entreprenörer!

Vi vill se era Kronos-maskiner in action! Hur har ni det på fältet eller i skogen i sommarvärmen? Dela med er av era bilder!

Gör så här: Knäpp en bild på din maskin eller välj ut en av dina gamla favoriter och posta den som kommentar till vårt inlägg på Facebook.

Bland er som deltar kommer vi att belöna den som har den bästa bilden med ett Fiskars-yxpaket värt ca. 100 €! Tävlingen pågår t.o.m. 28.7 2020 och vinnaren meddelas personligen.

Tävlingsregler:

1. Tävlingen ordnas av Kronos

2. Oberoende i vilket land du bor, du som äger eller kör en Kronosmaskin är välkommen att delta i tävlingen. Tävlingen är inte öppen för personer som jobbar på Kronos / Wikar Oy Ab i Kronoby, Finland.

3. Deltagande i tävlingen sker genom att publicera en bild som kommentar till inlägget på Kronos Facebook-sida (publicerat 15.7.2020). Tävlingen avslutas 28.7.2020 kl. 23:59.

Facebook och Instagram har inget att göra med tävlingen.

4. Kronos egna jury utser den bästa bilden inom augusti månad 2020, och belönar vinnaren med ett Fiskars-yxpaket värt ca. 100 €. Vinnaren informeras via privatmeddelande på Facebook.

5. Genom att delta i tävlingen ger du oss ditt godkännande att publicera ditt namn och informera om vinsten på vår Facebook-sida samt på Kronos övriga sociala medier. Genom att delta ger du oss också ditt godkännande att publicera din bild i egenskap av tävlingsbidrag på Kronos sociala medier.